11 Ağustos 2013 Pazar

Ramazan Bayramı Etkinlikleri



Bayramlarda uzaklardaki ailemizi ziyarete gitmekten yaşadığımız şehirde neredeyse hiç bayram geçirmedik. Bu bayram evimizdeydik :)  ilk gün ne kadar akrabamız varsa gittik bayramlaştık, aklımız sıra bebekle kısa kısa oturup bi güne bitirecektik, evet bitirdikte ama sabah erkenden evden çıkıp gecenin bi vakti dönerek. Oğlum epey yoruldu ama hoşuna gittiğinden hiç belli bile etmedi. Gittiği her yerde karış karış gezindi emekledi. (hâlâ yürüyemiyoruz!)

ikinci gün şekil üzerinde görüldüğü gibi yaylaya serine kaçtık, piknik yaptık. Dayımlarla uzun zamandır açık hava organizasyonu yapmamıştık. Kendisi piknikte benim için bi çığır açtı ve demlik dahi getirerek çay bile demledi. Ellerine sağlık valla çok da güzel oldu. Ben piknik olayında bebeden ötürü plastik kap kacak minimum zahmet eziyet taraftarı olmama rağmen düşünmedim değil, böylede güzel oluyor acaba pikniklik edinsem mi bi tane diye ama yok yok ben yapamam :(

Bayramın 3. Günü denize gitme planımız vardı ama olmadı eşimin işi çıktı. Ne yalan söyleyeyim bende 2 gündür yorulmuştuum ara vermiş olmak ii oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder