29 Nisan 2013 Pazartesi

Tatil dönüşü iş başı :(

Bir hafta boyunca gezip tozmanın ardından dün evimize döndük :) Tabi ki evimizi özledik ama işe dönmek özellikle sabah saatlerinde çok zor oldu. Önce Ankara, sonra Afyon seyahatlerimiz sonucunda en çok eğlenen oğlum oldu bence. Anane, dede ve teyzeyi gördük, sonrasında da arkadaşlarımızla termal otel maceramızda oldukça yeni yerler görüp yeni şeylerle tanıştık. 

Hatta resimdeki balonumuz oteldeki çocuk kulübündeki ablamızın hediyesi. Oğlum epey sevdi, ağzından hiç çıkarmadı (!) Hala bişeyi sevme belirtimiz onu ağzımızdan çıkarmamak olarak devam ediyor :)

Seyahate çıkmadan hemen önce aldığımız oto koltuğumuzu da pek sevdi paşam, kucağımda rahat durmazken o koltukta sesini uzun müddet çıkarmayıp etrafı seyrediyor oğlum. Ama tabi bebek ne de olsa, bi süre sonra oyalanması için eline bişey vermek gerekiyor. Merak edenlere not tavsiye üzerine Chicco Xpace aldık, şimdilik gayet memnunuz :D Henüz başbaşa seyahat yapmadık ama sürekli kucağımda oturması benim içinde yorucu oluyordu, bu seyahate yetişmesi benim açımdan rahat oldu ;)

Bu sabah ise eski rutinimize geri döndük ve anne işe, bebiş bakıcıya :( Birbirimize yine çok alışmışken tekrar uzak kalmaya başladık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder